Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečený černý kořen s mrkví

fotka Zapečený černý kořen s mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapečený černý kořen s mrkví:

500 g černého kořene  | špetka soli  | několik kapek citronové šťávy  | 500 g mrkve  | na vymazání máslo  | 6 lžic strouhanky  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Zapečený černý kořen s mrkví:

Oloupaný černý kořen a mrkev vaříme v mírně osolené a okyselené vodě asi 10 minut téměř doměkka, zelenina by však měla zůstat křupavá. Okapaný a vychladlý černý kořen a mrkev nakrájíme asi na 5 cm velké kousky. Zeleninu rozložíme do máslem vymazané mísy, posypeme strouhankou a pokapeme rozehřátým máslem. Ve středně předehřáté troubě zapečeme dozlatova.


Fotky receptu Zapečený černý kořen s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený černý kořen s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !