Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený kapr po švýcarsku

fotka Zapečený kapr po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečený kapr po švýcarsku:

4 porce kapra bez kůže a kostí (po 120-150 g)  | špetka soli  | špetka mletého bílého pepře  | několik kapek citronové šťávy  | na obalení hladká mouka  | 1 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 1 jablko  | 30-40 g šunky  | 1-2 bílky  | 3-4 lžíce strouhanky  | 3-4 lžíce nastrouhaného sýra  | na vymazání máslo

Postup přípravy receptu Zapečený kapr po švýcarsku:

Porce kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 2-3 hodiny odležet. Potom porce obalíme v mouce a na oleji s máslem zlehka opečeme. Jablko a šunku nakrájíme na nudličky, smíchané s bílky, prosátou strouhankou a nastrouhaným sýrem. Směs rozložíme na porce kapra naskládané v zapékací míse vymazané máslem. V předehřáté troubě nebo pod grilem zapečeme dozlatova.


Fotky receptu Zapečený kapr po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený kapr po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !