Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák se šmakounem

fotka Zapečený květák se šmakounem
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečený květák se šmakounem:

5 ks brambor  | 1 menší květák  | 1balení uzeného šmakouna  | 3 ks vejce  |  mléko  |  sůl  |  pepř  |  jarní cibulka

Postup přípravy receptu Zapečený květák se šmakounem:

Brambory uvaříme do poloměkka a nakrájíme jak jsme zvyklí (plátky, hranolky, kostičky), dáme do mísy, květák povaříme a na drobno pokrájíme, přidáme do mísy. Šmakouna pokrájíme na drobné kostky (jako uzené) a společně v míse promícháme, osolíme a opepříme. Přendáme do zapékací misky a zalejeme rozšlehanými vajíčky s mlékem. Zapékáme asi 1/2 hodiny. Na talíři zdobíme zapečený květák se šmakounem jemně posekanou jarní cibulkou.
Vhodnou přílohou je míchaný zeleninový salát.




Fotky receptu Zapečený květák se šmakounem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák se šmakounem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !