Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený řapíkatý celer

fotka Zapečený řapíkatý celer
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečený řapíkatý celer:

500 g řapíkového celeru  | špetka soli  | 1 lžíce másla  | 1-2 lžíce hladké mouky  | 100 ml smetany  | 3 vejce  | 20 g tvrdého sýra  | 100 g šunky  | na vymazání máslo  | na vysypání strouhanka  | trochu pažitky

Postup přípravy receptu Zapečený řapíkatý celer:

Řapíky bez listů nakrájíme na kousky a v osolené vodě je uvaříme do poloměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přilijeme do ní smetanu, dobře dozmícháme a bešamel povaříme do zhoustnutí. Do teplého bešamelu vmícháme žloutky, nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou šunku. Nakonec do hmoty lehce vmícháme pevný sníh z bílků. Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Narovnáme do ní uvařené kousky celeru a překryjeme připravenou omáčkou. Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme asi 20 minut. Pak posypeme pažitkou.


Fotky receptu Zapečený řapíkatý celer:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený řapíkatý celer
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !