Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený vanilkový krém

fotka Zapečený vanilkový krém
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Zapečený vanilkový krém:

60 g krystalového cukru  | 100 ml vlažného mléka  | 1/2 vanilkového lusku  | 200 ml Cremfine ke šlehání  |  sůl  | 5 žloutků  | 80 g hnědého cukru

Postup přípravy receptu Zapečený vanilkový krém:

Polovinu krystalového cukru zkaramelizujeme, zředíme mlékem a povaříme. Vanilku rozřízneme, vnitřek vyndáme a vše spolu s Ramou a solí přidáme do karamelu a jednou necháme vzkypět. Žloutky a zbytek krystalu našleháme do pěny, přilijeme karamel a vzniklý krém ohřejeme na 85`C. Procedíme přes sítko a nalijeme do 4 misek. Misky postavíme do pekáče s vodou a dáme do trouby (150 C) asi na 20 minut. Misky vyndáme, až je krém tuhý a postavíme je do chladničky. Vychladlý krém posypeme surovým cukrem. Dáme na horní rošt a zapneme pouze horní zdroj a pomalu zapékáme. Cukr navrchu musí zkaramelizovat.


Fotky receptu Zapečený vanilkový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený vanilkový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !