Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaná brokolice

fotka Zapékaná brokolice
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékaná brokolice:

600 g brokolice  | 50 g másla  | 3 ks vejce  | 2 dcl mléka  | 100 g strouhaného sýra  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce rozsekané pažitky

Postup přípravy receptu Zapékaná brokolice:

Brokolici uvaříme v osolené vodě do poloměkka, rozebereme na růžičky a nakrájíme je na kousky. Ty urovnáme do máslem vymazané zapékací misky. Vejce rozšleháme s mlékem, solí a pepřem, vmícháme nakrájenou pažitku a nalijeme na brokolici. Posypeme sýrem a necháme zapéct.


Fotky receptu Zapékaná brokolice:

Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Zapékaná brokolice
Fotky vložil: katyakaty,Marci7,alenab,filipi,hanina51 
Hodnocení receptu Zapékaná brokolice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !