Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaná mrkev z Bulharska

fotka Zapékaná mrkev z Bulharska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

800 g mrkve  | 200 g tvrdého tvarohu  | 80 g strouhanky  |  tuk  |  sůl  | 300 ml mléka  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

Mrkve očistíme, omyjeme pod tekoucí vodou a jemně nastrouháme. Dáme do hrnce, osolíme, podlijeme trochou vody nebo zeleninového vývaru a pod pokličkou dusíme téměř do měkka.

Vejce rozšleháme s mlékem, přimícháme strouhanku, nastrouhaný tvaroh a směs promícháme s mrkví. Potom celou směs dáme do tukem vymazané zapékací mísy a upečeme v troubě při 180 °C asi 30 minut. Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná mrkev z Bulharska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !