Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015 TýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel ŠípTýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel Šíp Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.05. 2015
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaná rýže na sladko

fotka Zapékaná rýže na sladko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Zapékaná rýže na sladko:

400 g rýže  | 1 sklenice zavařených meruněk  | 350 ml mléka  | 250 g tvarohu  | 100 g moučkového cukru  | hrst rozinek  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Zapékaná rýže na sladko:

Rýži uvaříme ve slané vodě. Tvaroh vyšleháme s moučkovým cukrem. Meruňky necháme odkapat a nakrájíme na kostičky. Vmícháme do tvarohu spolu s rozinkami.
Zapékací mísu si vymažeme máslem a na spod dáme malou vrstvu uvařené rýže. Zbytek rýže promícháme s tvarohovou směsí a dáme na rýžový podklad.
Vejce rozšleháme se špetkou soli a polijeme po povrchu. Dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme asi 30 minut při teplotě 180°C. Můžeme podávat posypané moučkovým cukrem nebo skořicovým cukrem.

Fotky receptu Zapékaná rýže na sladko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná rýže na sladko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !