Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaná vánočka s jablky

fotka Zapékaná vánočka s jablky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zapékaná vánočka s jablky:

1 vánočka  | 100 g másla  | 500 g očištěných jablek  | 150 g moučkového cukru  | 100 g hrozinek  | 100 g loupaných mandlí  |  citrónová kůra  |  mletá skořice  | 2 dcl šlehačky

Postup přípravy receptu Zapékaná vánočka s jablky:

Vánočku nakrájíme na tenké plátky. Ohnivzdornou misku vymažeme máslem a spodek i boky vyložíme plátky vánočky. Očištěná jablka nastrouháme, přidáme cukr, rozinky, polovinu nasekaných a polovinu mletých mandlí, strouhanou citrónovou kůru a mletou skořici, všechno promícháme a necháme stát. Připravená jablka vložíme do formy na plátky vánočky, dobře přitlačíme, zakryjeme plátky vánočky, poklademe kousky másla a ve vyhřáté troubě upečeme dorůžova. Upečenou a trochu vychladlou vánočku vyklopíme, posypeme moučkovým cukrem a podáváme horkou. Vychladlou vánočku podáváme se šlehačkou.


Fotky receptu Zapékaná vánočka s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná vánočka s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !