Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaná veka s vejci

fotka Zapékaná veka s vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Zapékaná veka s vejci:

1 ks cibule  | 10 dkg tvrdého sýru  | 20 dkg měkký salám  | 3 ks vejce  | 2 polév.lžíce hořčice  | 2 polév.lžíce kečupu  | trochu soli  | trochu pepře  | 10 dkg strouhanky  | 1 ks veka  | na smažení olej

Postup přípravy receptu Zapékaná veka s vejci:

Veku nakrájime na plátky. Cibuli a salám nakrájíme na malé kousky, přidáme nastrouhaný sýr,celá vejce. Podle potřeby přidáme hořčici, kečup, sůl a pepř. Můžeme přidat nasekanou zelenou pažitku na vzhled. Vše smícháme dohromady a na zahuštění dáme 1 lžíci strouhanky. Plátky veky po jedné straně v této směsi namáčíme. Na talířek vysypeme zbytek strouhanky a tam plátky veky se směsí zlehka obalíme. Na rozpáleném oleji smažíme stranu se směsí. Veka je zlatohnědá a křupavá po usmažení. Můžeme zdobit nakrájenými rajčaty, paprikou a pod.


Fotky receptu Zapékaná veka s vejci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná veka s vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !