Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané brambory s játry v alobalu

fotka Zapékané brambory s játry v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

1 kg brambor  | 300 g vepřových jater  | 2 klobásy  | 2 cibule  |  drcený kmín  |  grilovací koření  |  sůl  |  olej  |  alobal  |  tatarská omáčka

Postup přípravy receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

Hrubší alobal pomažeme olejem a na něj rozložíme na kolečka nakrájené brambory. Pokud máte nové, nemusíte ani škrábat. Posypeme solí a drceným kmínem a grilovacím kořením. Potom přidáme na kolečka nakrájenou oloupanou cibuli a na kostičky nakrájená játra. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou klobásu. Na tuto hromádku přidáme další vrstvu bramborových koleček. Alobal smotáme a dáme péct na rošt nad oheň. Pečeme asi hodinu. Podáváme s Tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané brambory s játry v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !