Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané brambory s játry v alobalu

fotka Zapékané brambory s játry v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

1 kg brambor  | 300 g vepřových jater  | 2 klobásy  | 2 cibule  |  drcený kmín  |  grilovací koření  |  sůl  |  olej  |  alobal  |  tatarská omáčka

Postup přípravy receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

Hrubší alobal pomažeme olejem a na něj rozložíme na kolečka nakrájené brambory. Pokud máte nové, nemusíte ani škrábat. Posypeme solí a drceným kmínem a grilovacím kořením. Potom přidáme na kolečka nakrájenou oloupanou cibuli a na kostičky nakrájená játra. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou klobásu. Na tuto hromádku přidáme další vrstvu bramborových koleček. Alobal smotáme a dáme péct na rošt nad oheň. Pečeme asi hodinu. Podáváme s Tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Zapékané brambory s játry v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané brambory s játry v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !