Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané králičí kostičky

fotka Zapékané králičí kostičky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané králičí kostičky:

1 králík  |  sůl  | 1 kg brambor  | 3 cibule  |  mletá pálivá paprika  |  kmín  | 3 vejce  |  smetana nebo mléko

Postup přípravy receptu Zapékané králičí kostičky:

Vykostěného králíka nakrájíme na kostičky, prosolíme a osmahneme na rozpáleném tuku. Syrové brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Nádobu na pečení dobře vymažeme tukem. Na dno dáme vrstvu brambor, mírně osolíme, pak poklademe vrstvou masa, které poprášíme mletou pálivou paprikou a špetkou kmínu. Na maso naskládáme cibuli. Tyto vrstvy střídáme, až je nádoba plná. Poslední vrstvou musí být vždy brambory. Zalijeme rozšlehanými vejci se smetanou nebo mlékem a dáme péci. Příloha: zeleninový salát nebo kyselá okurka.


Fotky receptu Zapékané králičí kostičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané králičí kostičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !