Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané krůtí chlebíčky

fotka Zapékané krůtí chlebíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

1 sklenice tatarská omáčka  | 2 ks cibule  | 8 plátků sýr  | 400 g krůtí maso  | 1 ks mrkev  | 2 ks okurka  | 8 ks plátek z veky

Postup přípravy receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

Krůtí maso nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nastrouhanou mrkev a kyselou okurku, nadrobno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a to vše dobře promícháme. Vzniklou směsí potřeme plátky veky a na každý chlebíček ještě položíme plátek tvrdého sýra.

Připravené chlebíčky vložíme do mikrovlnné trouby a 2 minuty zapékáme. Zapéct můžeme i v normální troubě, asi 6 minut, dokud sýr nezměkne. Podáváme jako předkrm s hlávkovým salátem nebo jako lehkou svačinu nebo večeři.



Fotky receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané krůtí chlebíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !