Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékané krůtí chlebíčky

fotka Zapékané krůtí chlebíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

1 sklenice tatarská omáčka  | 2 ks cibule  | 8 plátků sýr  | 400 g krůtí maso  | 1 ks mrkev  | 2 ks okurka  | 8 ks plátek z veky

Postup přípravy receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

Krůtí maso nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nastrouhanou mrkev a kyselou okurku, nadrobno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a to vše dobře promícháme. Vzniklou směsí potřeme plátky veky a na každý chlebíček ještě položíme plátek tvrdého sýra.

Připravené chlebíčky vložíme do mikrovlnné trouby a 2 minuty zapékáme. Zapéct můžeme i v normální troubě, asi 6 minut, dokud sýr nezměkne. Podáváme jako předkrm s hlávkovým salátem nebo jako lehkou svačinu nebo večeři.



Fotky receptu Zapékané krůtí chlebíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané krůtí chlebíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !