Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané patisony

fotka Zapékané patisony
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané patisony:

1/2 většího patisonu  | 100 g uzeného masa  | 100 g eidamu  | 2 rajčata  | 1 dl kyselé smetany  | 1 cibule  | 1 vejce  | 1 stroužek česneku  |  sůl  |  pepř  |  kečup  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Zapékané patisony:

Do kastrolku dáme na olej očištěné tenké plátky patisonu, uzené maso rozkrájené na kostky, kolečka cibule, pepř, sůl, utřený česnek, rozšlehané vejce a povrch pokryjeme strouhaným sýrem. Polijeme kyselou smetanou a dáme asi 15 minut zapéct do vyhřáté trouby.
Před podáváním polijeme kečupem.


Fotky receptu Zapékané patisony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané patisony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj