Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný brynzový květák

fotka Zapékaný brynzový květák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zapékaný brynzový květák:

500 g květák  | 1 vejce  | 100 g brynza  | na vysypání mouka  | 100 g eidam  | trochu olej

Postup přípravy receptu Zapékaný brynzový květák:

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme ho v osolené vodě doměkka.
Pak rozmačkáme, smícháme s brynzou, solí a žloutkem, přidáme sníh z bílků a promícháme. Zapékací misku vytřeme olejem a vysypeme moukou, naplníme květákovou směsí a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme asi 30 minut.


Fotky receptu Zapékaný brynzový květák:

Zapékaný brynzový květák
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Zapékaný brynzový květák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !