Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný květák s bylinkami

fotka Zapékaný květák s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s bylinkami :

1 ks velký květák  | 15 dkg tvrdého sýra  | 3 ks vejce  |  sůl  |  pepř  |  muškátové koření  |  bazalka  | 2 ks kapie  | 3 lžičky másla  |  pažitka  |  pórek

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s bylinkami :

Květák uvaříme ve slané vodě, scedíme a nakrájíme na drobné kousky. Kapie nakrájíme na větší kousky(čtvrtky), nastrouháme sýr. Květák ochutíme kořením a dáme do pekáče (asi z jedné poloviny). Na jeho vrstvu položíme kapie a nastrouhaný sýr. Můžeme přidat i rozsekanou bazalku nebo jiné čerstvé koření podle vlastní chuti. Poté po celé ploše pekáče rozložíme zbylý květák. Nakonec přidáme asi tři lžičky másla a vložíme do trouby rozpálené 180 °C.
Po chvilce zalijeme rozšlehanými vejci. Na talíři zdobíme zapékaný květák posypáním rozsekanou pažitkou či pórkem. Jako přílohu můžeme podávat vařené brambory nebo jemně osmažené tousty.


Fotky receptu Zapékaný květák s bylinkami :

Zapékaný květák s bylinkami
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Zapékaný květák s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !