Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaný květák s mletým masem

fotka Zapékaný květák s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s mletým masem:

400 g květáku  | 400 g mletého masa  | 2 vejce  | 1 svazek bazalky  | 250 g šunky  | 1 svazek petrželky  | 2 lžíce másla  | 150 g strouh.sýra  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s mletým masem:

Mleté maso promícháme s vejci, přidáme omyté a nasekané bylinky, osolíme, opepříme a vložíme na dno vymazané zapékací misky. Omytý květák rozdělíme na růžičky a povaříme 4 min. ve slané vodě a rovnoměrně ho rozprostřeme na mleté maso. Na květák položíme po celé ploše plátky šunky a zasypeme strouhaným sýrem. Přelijeme sklenkou vody, ve které jsme povařili květák. Zapékáme v předehřáté troubě při 200 stupních Celsia asi 30 minut.


Fotky receptu Zapékaný květák s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný květák s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !