Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.01. 2018
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaný květák s parmazánem

fotka Zapékaný květák s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s parmazánem:

600 g květáku  | 1 lžíce mléka  | 250 g kefíru  | 1 vejce  | 2 lžíce strouhanky  | 60 g parmazánu  |  muškátový oříšek  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s parmazánem:

Z květáku odstraňte tvrdé části a listy. Ale nedělte ho na růžičky! Omyjte květák pod tekoucí vodou a dejte vařit do většího hrnce s osolenou vodou. Potom do hrnce přidejte 1 lžíci mléka, přiveďte k varu a vařte 10 minut na mírném ohni. Kefír smíchejte s vejcem, pepřem, solí a s muškátovým oříškem. Po dovaření květák opatrně vyndejte z vody a nechte odkapat. Vložte ho do zapékací misky, přelijte smetanou, posypejte strouhankou a parmazánem. Dejte zapéct.


Fotky receptu Zapékaný květák s parmazánem:

Zapékaný květák s parmazánem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Zapékaný květák s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !