Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný květák s parmazánem

fotka Zapékaný květák s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s parmazánem:

600 g květáku  | 1 lžíce mléka  | 250 g kefíru  | 1 vejce  | 2 lžíce strouhanky  | 60 g parmazánu  |  muškátový oříšek  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s parmazánem:

Z květáku odstraňte tvrdé části a listy. Ale nedělte ho na růžičky! Omyjte květák pod tekoucí vodou a dejte vařit do většího hrnce s osolenou vodou. Potom do hrnce přidejte 1 lžíci mléka, přiveďte k varu a vařte 10 minut na mírném ohni. Kefír smíchejte s vejcem, pepřem, solí a s muškátovým oříškem. Po dovaření květák opatrně vyndejte z vody a nechte odkapat. Vložte ho do zapékací misky, přelijte smetanou, posypejte strouhankou a parmazánem. Dejte zapéct.


Fotky receptu Zapékaný květák s parmazánem:

Zapékaný květák s parmazánem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Zapékaný květák s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles