Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný květák se slaninou

fotka Zapékaný květák se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapékaný květák se slaninou:

1 květák  | 30 dkg anglické slaniny  | 20 dkg sýru niva  | 2 vejce  | 200 ml Rama Cremefine ke šlehání  | dle chuti a potřeby: sůl a olej

Postup přípravy receptu Zapékaný květák se slaninou:

Květák rodělíme na jednotlivé růžičky, uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak ho vyjmeme z vody, necháme vychladnout a jednotlivé růžičky obalíme do plátků anglické slaniny. Vkládáme do zapékací misky, kam jsem dali trochu oleje.
Pak takto připravený obalený květák zasypema nastrouhanou Nivou, zalijeme rozšlehanými vejci s Ramou Cremefine a dáme asi na 20 min. zapéct do trouby.
Podáváme s vařeným bramborem. Dobrá je zeleninová obloha, např. salátová okurka, rajče.


Fotky receptu Zapékaný květák se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný květák se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !