Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaný lilek s Hermelínem

fotka Zapékaný lilek s Hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zapékaný lilek s Hermelínem:

1 lilek  | 4 hermelíny  | 8 plátků šunky  | 1 palička česneku  | 250 ml smetana ke šlehání  |  bazalkové pesto  |  olivový olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékaný lilek s Hermelínem:

Lilek nakrájíme na osm plátků, osolíme a necháme půl hodiny vypotit.
Hermelíny rozkrojíme napůl.
Vypocené a osušené plátky lilku vložíme do olivovým olejem vymazaného pekáčku nebo zapékací misky, potřeme bazalkovým pestem, poklademe plátky parmské šunky (podle chuti můžeme nahradit pršutem nebo i anglickou slaninou) a nakonec přiložíme poloviny hermelínů řeznou stranou dolů.
Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a vsypeme do volných míst mezi kolečka lilku.
Vložíne do trouby, rozpálené na cca 200°C, po deseti minutách zalijeme šlehačkou a asi patnáct minut dopékáme


Fotky receptu Zapékaný lilek s Hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný lilek s Hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !