Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.04. 2018
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapékaný lilek s kysanou smetanou

fotka Zapékaný lilek s kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékaný lilek s kysanou smetanou :

500 g lilku  | 50 g parmezánu  | 1 šálek kysané smetany  | 2 lžičky hladké mouky  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Zapékaný lilek s kysanou smetanou :

Lilky oloupeme a nakrájíme na plátky. Zapékací misku vytřeme olejem a vysypeme moukou. Střídavě vkládáme lilky, posypeme parmezánem, pepřem a solí, další vrstvy jsou stejné. V půlce pečení zalijeme smetanou rozšlehanou s moukou a dopečeme dorůžova.


Fotky receptu Zapékaný lilek s kysanou smetanou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný lilek s kysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !