Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvovo-jablečná přesnídávka

Mrkvovo-jablečná přesnídávka
2. 11. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Mrkvovo-jablečná přesnídávka: Mrkev nakrájíme na kolečka a spolu s 1 a 3/4 l vody vaříme do poloměkka. Přidáme jablka, povaříme, přidáme cukr, kyselinu citrónovou a vše rozmixujeme. Dáme do skleniček a sterilujeme. ... …více»

Nakládané okurky krok za krokem

Nakládané okurky krok za krokem
1. 11. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Nakládané okurky krok za krokem: Cibuli, mrkev a křen oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurky omyjeme a kopr opláchneme. Do dobře vymytých sklenic dáme na dno několik koleček mrkve, křenu, cibule, snítku kopru a naskládáme okurky (tě ... …více»

Nejjednodušší lečo

Nejjednodušší lečo
31. 10. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Nejjednodušší lečo: Rajčata a papriky v poměru 2:1 rozkrájíme a v míse promícháme a přidáme sůl. Plníme do malých skleniček, utlačíme aby se vytlačil vzduch a uzavřeme víčky, potom sterilujeme při 95 st. po dobu 25 min. ... …více»

Bílé nakládané zelí

Bílé nakládané zelí
29. 10. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Bílé nakládané zelí: Vodu, ocet, sůl a umělé sladidlo svaříme a necháme vyhladnout. Vyhlazený roztok nalijeme na nastrouhané zelí a přidáme: 1 kávovou lžičku pyrosiřičitanu, 4 velké nakrájené cibule, trochu kmínu a všechn ... …více»

Kiwi kompot s jahodami

Kiwi kompot s jahodami
27. 10. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Kiwi kompot s jahodami: Kiwi oloupeme, důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Jahody omyjeme, odstraníme z nich stopky a společně s kiwi v hrnci rozmačkáme. Do ovoce přimícháme želírovací cukr a asi 2 lžíce cukru. Potom za ... …více»
 

Jablečný kompot s vanilkou

Jablečný kompot s vanilkou
26. 10. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jablečný kompot s vanilkou: Z jablek nejprve vyřízneme jádřince a nakrájíme je na osminky. Potom vodu přivedeme k varu, přidáme do ní citrónovou šťávu a jablka ve vodě povaříme asi 2 - 3 minuty proto, aby nezhnědla. Dále převaří ... …více»

Ačokča sterilovaná ve sladkokyselém nálevu

Ačokča sterilovaná ve sladkokyselém nálevu
23. 10. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Ačokča sterilovaná ve sladkokyselém nálevu: Plody na sítu promyjeme. Podle návodu na sáčku svaříme nálev. Do zavařovacích sklenic položíme na dno kolečka cibule, navrstvíme plody a zalijeme nálevem. Víčka uzavřeme. Sterilujeme při 85 °C asi 20 ... …více»

Želírované meruňky

Želírované meruňky
23. 10. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Želírované meruňky: Meruňky omyjeme a vypeckujeme, po vrstvách skládáme do sklenic a každou vrstvu posypeme půl lžičkou želírovacího cukru (celkem asi 2 lžičky). Naskládáme až po hrdlo a nepřidáváme žádnou vodu. Zavíčkuj ... …více»

Pasta s feferonkami a kečupem

Pasta s feferonkami a kečupem
23. 10. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Pasta s feferonkami a kečupem: Z feferonů odstraníme stopky a povaříme je zhruba 10 minut. Pak je scedíme a v mixéru spolu s ostatními surovinami pomixujeme. Nalejeme do hrnce a ještě chvíli provaříme. Teplé plníme do malých skleni ... …více»

Domácí bezinkový likér

Domácí bezinkový likér
23. 10. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Domácí bezinkový likér : Bezinkové plody dáme do většího hrnce, promačkáme, zalijeme vodou a svaříme. Svařenou hmotu přecedíme přes plátno, přidáme cukr, koření, citrónovou šťávu a vaříme asi 8 minut. Necháme vychladnout, smí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !