Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinky z červeného rybízu

Brusinky z červeného rybízu
22. 01. 2010 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Brusinky z červeného rybízu: Omytý rybíz svaříme s uvedenými přílohami na 5 minut a přidáme trochu rumu. Pak vše sterilizujeme na 80 C tak 15 minut. Vynikající ke svíčkové. ... ... …více»

Cuketová pomazánka na topinky na zavaření

Cuketová pomazánka na topinky na zavaření
11. 01. 2010 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Cuketová pomazánka na topinky na zavaření: Oloupanou cuketu nastrouháme, osolíme a necháme 2 hodiny stát. Pak z ní slijeme tekutinu a lehci je ještě vymačkáme. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme tenké plátky česneku ... …více»

Křen do skleničky

Křen do skleničky
24. 12. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Křen do skleničky: Očištěný křen nakrájíme na kolečka a rozmixujeme s převařenou vodou, olejem, cukrem, octem i solí. Vytvořenou kaši plníme do malých skleniček od přesnídávek a uložíme do lednice, kde nám tato směs vy ... …více»

Rychlá povidla z jablek

Rychlá povidla z jablek
20. 12. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Rychlá povidla z jablek: Jablka i se slupkou nakrájíme na čtvrtky. Dáme je do kastrolu a dusíme, dokud se jablka nerozvaří na kaši. Pak jablka přes cedník propasírujeme do pekáče. Zasypeme je cukrem, přilijeme ocet a dáme d ... …více»

Bomba z lesa

Bomba z lesa
17. 12. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Bomba z lesa: Houby propláchneme, nakrájíme, podusíme doměkka, scedíme a pomeleme na masovém strojku (nebo rozmixujeme). Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji do sklovita, přidáme houby a ostatní suroviny. Promícháme ... …více»
 

Harissa ještě trochu jinak

Harissa ještě trochu jinak
9. 12. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Harissa ještě trochu jinak: Namočíme chilli papričky do vlažné vody a necháme je 45 minut až 1 hodinu změknout. Slejeme je, vymačkáme je v kousku plátna, odejmeme stonky a semeník. Stejně u oloupané červené papriky odejmeme ston ... …více»

Čalamáda z paprik, cibule a hub

Čalamáda z paprik, cibule a hub
9. 12. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Čalamáda z paprik, cibule a hub: Povaříme houby asi 5 min ve slané vodě. Scedíme je a prolijeme studenou vodou. Pak houby vložíme do připraveného nálevu a necháme 12 hod. v chladu stát. Poté čalamádu /nakrájenou zeleninu s houbami/ ... …více»

Povidla z bezinek, hrušek a švestek

Povidla z bezinek, hrušek a švestek
8. 12. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Povidla z bezinek, hrušek a švestek: Bezinky odstopkujeme, švestky odpeckujeme a rozpůlíme, hrušky rozdělíme na čtvrtky a zbavíme jádřince. Vše omyjeme a necháme okapat. Ovoce s trochou vody s cukrem a kořením uvedeme v hrnci do varu. Ně ... …více»

Jemné jeřabinové želé

Jemné jeřabinové želé
2. 12. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Jemné jeřabinové želé: Jeřabiny dáme vyluhuhovat do vařící osolené vody, abychom je zbavili hořkosti. Potom je propláchneme studenou vodou a rozvaříme ve 4 dcl vody. Získanou hmotu prolisujeme přes plátno, osladíme a uvařím ... …více»

Vynikající malinový džem

Vynikající malinový džem
2. 12. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Vynikající malinový džem: Část malin odložíme. Maliny podlijeme malým množstvím vody a povaříme. Propasírujeme. Protlak vložíme do širokého kastrolu a uvedeme do varu. Přidáme 100 g cukru a vaříme asi 5 min. Potom přidáme zbyl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !