Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Višňový džem s rybízem a angreštem

Višňový džem s rybízem a angreštem
23. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Višňový džem s rybízem a angreštem: Višně opereme a vypeckujeme. Opraný čistý rybíz a angrešt umeleme na listovacím strojku. Višně i protlaky dáme do kastrolu a asi 15 minut vaříme. Pak přidáme cukr, promíchaný s Pektogelem 2 a ještě 5 ... …více»

Rajčatové čatní s chilli

Rajčatové čatní s chilli
22. 08. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Rajčatové čatní s chilli: 1. Rajčata nařízneme a spaříme vařící vodou. Poté je zchladíme studenou vodou a plody rozpůlíme. Zrníčka odstraníme a dužinu rozkrájíme. 2. Oloupanou cibuli a česnek jemně posekáme a zesklovatime na ... …více»

Lečo s fazolí

Lečo s fazolí
21. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Lečo s fazolí: Syrovou zeleninu nakrájíme a společně s přísadami dusíme za varu 15 min. Přimícháme fazole, naplníme do sklenic a zavařujeme 15 až 20 min. při 90°C. ... ... …více»

Černé jeřabiny s rumem

Černé jeřabiny s rumem
21. 08. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Černé jeřabiny s rumem: Očištěné a teplou vodou propláchnuté černé jeřabiny vložíme do kastrolu, zalijeme vodou a 15 minut vaříme. Pak přidáme cukr a koření a vaříme za občasného zamíchání 5 minut. Nakonec vmícháme pektogel ... …více»

Domácí lahodná německá hořčice

Domácí lahodná německá hořčice
20. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Domácí lahodná německá hořčice: Dobře smíchat všechno koření a cukr. Postupně přidávat směs vína s octem, až vznikne hustá a hladká kaše. Naplnit do skleniček a dobře uzavřít. ... ... …více»
 

Nejlepší povidla

Nejlepší povidla
20. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Nejlepší povidla: 1. Švestky omyjte, osušte a vypeckujte. Umelte je v mixéru nebo v mlýnku na maso. Pyré vlijte do pekáče nebo je přímo do něj pomelte; pekáč si ale vyhraďte skutečně jen k tomuto účelu – stopy tuku z j ... …více»

Broskve v rumu

Broskve v rumu
19. 08. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Broskve v rumu: Omyté, oloupané, rozpůlené a vypeckované broskve dáme do mísy, prosypeme cukrem a postavíme na 1 hodinu do chladu. Vychlazené ovoce narovnáme do kameninových nádob nebo zavařovacích sklenic asi 1,5 cm ... …více»

Broskve ve vlastní šťávě

Broskve ve vlastní šťávě
19. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Broskve ve vlastní šťávě: Omyté, oloupané, rozpůlené broskve bez pecek narovnáme do sklenic řezem dolů, prosypeme cukrem, prolijeme lžící horké vody a uzavřeme. Vložíme do zavařovacího hrnce s horkou voodu a sterilujeme 20 min ... …více»

Alma papriky plněné rozinkami

Alma papriky plněné rozinkami
19. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Alma papriky plněné rozinkami: Kulaté jablíčkové alma papriky očistíme tak, aby se daly naplnit. Česnek oloupeme a stroužky očistíme. Papriky naplníme rozinkami a otvor ucpeme stroužkem česneku. Papriky necháme asi 2 hodiny ulež ... …více»

Broskve v medu

Broskve v medu
19. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Broskve v medu: Omyté broskve necháme okapat a narovnáme je do zavařovacích sklenic. Med svaříme s vodou, horký roztok nalijeme na broskve, utavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 st. Ceslia. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !