Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečná povidla se skořicí

fotka Jablečná povidla se skořicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Jablečná povidla se skořicí:

3 kg jablek  | 0,5 dl octu  | 1 kg cukru  | 1 celou mletou skořici

Postup přípravy receptu Jablečná povidla se skořicí:

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a pomeleme na masovém mlýnku. Promícháme s cukrem a octem a necháme do druhého dne odležet. Druhý den přidáme skořici a vaříme dohusta, stále mícháme povidla se nepřipálí. Hotová povidla dáváme do sklenic a 20 minut sterilizujeme, vydrží déle. Když jsou jablka kyselejší můžeš cukru přidat více.
Jablečná povidla nahradí různé marmelády a džemy.
Můžeme použít do různých buchet, amolet atd.


Fotky receptu Jablečná povidla se skořicí:

Jablečná povidla se skořicí
Jablečná povidla se skořicí
Jablečná povidla se skořicí
Jablečná povidla se skořicí
Fotky vložil: sylver,LI0NESS 
Hodnocení receptu Jablečná povidla se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda