Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konzervace hub

fotka Konzervace hub
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Konzervace hub:

podle chuti houby

Postup přípravy receptu Konzervace hub:

Tvrdé houby (jako hřib pravý nebo podhřib) nakrájíme na plátky a bez přísad, hlavně nesolit, napěchujeme do zavařovacích sklenic. Podle vlastní úvahy a množství nasbíraných hub použít 1/4 nebo 3/4 litrové zavařovačky. Sklenice zavíčkujeme a sterilujeme při teplotě 100° 1 hodinu. Použití je pak všeobecné, na smaženici, do guláše, omáček, polévek apod. Jsou vlastně jako čerstvě nasbírané se vším všudy, vůně i chuť. Nenačnuté vydrží až 3 roky.


Fotky receptu Konzervace hub:

Konzervace hub
Konzervace hub
Konzervace hub
Konzervace hub
Konzervace hub
Fotky vložil: tvackova1,vilka,vocjan 
Hodnocení receptu Konzervace hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda