Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvašáky

fotka Kvašáky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Kvašáky:

větší okurky na kvašáky  | 4 stonky vzrostlého kopru  | asi 10 listů vinné révy  | hrst višňových listů  | 6 listů křenu  | pořádná hrst česneku  | 2 l vody  | 12 dkg soli

Postup přípravy receptu Kvašáky:

Dávka je orientační na 4 litrovou sklenici, záleží na velikosti okurek, jak vyplní objem sklenice. Okurky , všechny listy a kopr dobře omyjeme. Okurky vidličkou na několika místech propíchneme. Na dno sklenice dáme 2 listy křenu, pár listů višně, vinné révy, část nakrájeného česneku a okurky, které těmito výše jmenovanými surovinami prokládáme až k hrdlu láhve. Končíme opět dvěma křenovými listy, které okurky zároveň drží. Svaříme vodu se solí a vlažným nálevem zalijeme okurky tak, aby bylo vše ponořené. Dáme na teplé místo. Hotové kvašáky by měly být asi tak do týdne, záleží na umístění. Na řezu jsou sklovité a chutnají výborně.


Fotky receptu Kvašáky:

Kvašáky
Kvašáky
Kvašáky
Kvašáky
Kvašáky
Kvašáky
Kvašáky
Fotky vložil: rojana,piskotik,epospa,vilka 
Hodnocení receptu Kvašáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !