Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj kečup

fotka Můj kečup
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 123

Použité suroviny receptu Můj kečup :

4 kg Rajčata  | 0,5 kg Cibule  | 0,5 kg Jablka  | 30 dkg Cukr krystal  | 2 lžíce soli  | 2 Sladké papriky  | 1dcl Octa  |  Špetka skořice  | 4 hřebíčky  | 6 Nové koření  |  4 Bobkové listy

Postup přípravy receptu Můj kečup :

Rajčata napůlím, cibuli a jablka /neloupaná/ načtvrtím a vařím s kořením /bobk.list, skořice, nové koření, hřebíčky/ pozvolna téměř celý den. Je potřeba dát do kvalitního hrnce s pevným dnem , aby se to nechytlo a vařit opravdu pomalu a bez poklice. Po asi půlhodinách vždycky zamíchám. Až se asi 1/3 odpaří a je vše krásně voňavé a husté, rozmixuji to ponorným mixerem /určitě by byl lepší velký mixer/ a propasíruji přes síto. Přeliju do čistého hrnce, přidám cukr, ocet, sůl a mletou papriku, už jen lehce provařím a rozliju do čistých kečupových sklenic. Sterilizuji asi 20 minut při vyšší teplotě.


Fotky receptu Můj kečup :

Můj kečup
Můj kečup
Můj kečup
Můj kečup
Můj kečup
Můj kečup
Fotky vložil: Ježíšek,cudovluc,alenab,LI0NESS 
Hodnocení receptu Můj kečup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !