Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlé rychlokvašky s dubovým listím

fotka Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Rychlé rychlokvašky s dubovým listím:

větší nakladačky  | na 1 litr vody:  | 110 g soli  |  dubové listí

Postup přípravy receptu Rychlé rychlokvašky s dubovým listím:

Větší nakladačky beze stopek a okvětí namočíme na chvíli do vody, důkladně omyjeme, seřízneme oba konce, uprostřed můžeme propíchnout nožem a na dno sklenice, nádoby apod. Narovnáme dubové listí, pak teprve okurky a opět zakryjeme dubovým listím – je nezbytné, okurky zůstanou křupavé – a zalijeme vařícím solným roztokem. Konzumovat můžeme už druhý den.


Fotky receptu Rychlé rychlokvašky s dubovým listím:

Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Fotky vložil: piskotik,tvackova1,Nandiči 
Hodnocení receptu Rychlé rychlokvašky s dubovým listím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice