Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťáva z červeného rybízu

fotka Šťáva z červeného rybízu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Šťáva z červeného rybízu:

na 1 kg protlaku  | 400 g cukru  | 100 ml vody  |  červený rybíz

Postup přípravy receptu Šťáva z červeného rybízu:

Červený rybíz umeleme na strojku na ovoce,
nebo umixujeme v mixéru.
Vzniklý protlak promícháme s cukrem, pokud je moc hustý mírně ho zředíme vodou.
Naplníme láhve, které pak uzavřeme víčky.
Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.


Fotky receptu Šťáva z červeného rybízu:

Šťáva z červeného rybízu
Šťáva z červeného rybízu
Šťáva z červeného rybízu
Šťáva z červeného rybízu
Fotky vložil: jessynka,katyakaty,LI0NESS 
Hodnocení receptu Šťáva z červeného rybízu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc