Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaváté broskve

fotka Zaváté broskve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zaváté broskve:

4 velké broskve  | 1 lžíci másla  | 2 bílky  | 2 lžíce cukru  | 2 lžíce mandlových plátků

Postup přípravy receptu Zaváté broskve:

Omyté a osušené broskve rozpůlíme,pecky vyjmeme a ovoce urovnáme do máslem vytřené zapékací misky.Vložíme je na 3 minuty pod gril.Z bílků ušleháme tuhý sníh,lehce zamícháme cukr a mandlové plátky.Vzniklou sněhovou hmotu naneseme na půlky broskví a znovu vložíme na 3 minuty pod gril a podáváme teplé.


Fotky receptu Zaváté broskve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaváté broskve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek