Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Závin pusta v červeném zelí

fotka Závin pusta v červeném zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Závin pusta v červeném zelí :

400 g vepřového masa  |  paprika  | 2 lžíce vepřového sádla  | 1 červené zelí  | 2 balíčky mraženého listového těsta  | 1 lžíce strouhanky  | 1 žloutek  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Závin pusta v červeném zelí :

Vepřové maso nakrájíme na kostky asi 1 cm silné, osolíme, opepříme, posypeme paprikou. Osmahneme na rozpáleném sádle. Zelí vyklopíme do cedníku a necháme dobře okapat a přidáme k masu. Troubu předehřejeme na 225 °C (plyn stupeň 3-4). Listové těsto necháme rozmrazit, rozprostřeme na utěrku, posypeme strouhankou. Navrch rozdělíme směs masa se zelím. Utěrku uchopíme za dva cípy a vytahujeme tak, aby se závitek zabalil. Závin potřeme žloutkem rozšlehaným s olejem. Nakrájíme na porce a pečeme na střední příčce asi 30 minut, přičemž po 15 minutách snížíme teplotu na 200 °C.


Fotky receptu Závin pusta v červeném zelí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin pusta v červeném zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !