Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závin s uzeným masem

fotka Závin s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Závin s uzeným masem:

500 g ve slupce uvařených brambor  | 250 g hrubé mouky  | 1 vejce  |  sůl  | 400 g uzeného masa  | 2 cibule  | 2-3 lžíce nasekané zelené petrželky  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Závin s uzeným masem:

Uzené maso a cibuli nakrájejte na kostičky, dvě třetiny masa a 1 cibuli lehce opečte na lžíci sádla. Oloupané brambory jemně nastrouhejte, přidejte sůl, vejce, mouku a zpracujte na těsto. Rozdělte na dva díly, z každého vyválejte na pomoučeném vále obdélník, pokryjte dvě třetiny těsta uzeným masem, posypte petrželkou a stočte. Zabalte do utěrky, vložte do vroucí osolené vody a vařte cca 15-20 minut. Vyndejte, rozbalte a nakrájejte na plátky. Posypte na sádle opečenou zbylou cibulkou a kostičkami uzeného masa.


Fotky receptu Závin s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !