Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.08. 2019
Dnes má svátek Ludvík
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Závin – šneci

fotka Závin – šneci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 71

Použité suroviny receptu Závin – šneci:

1 listové těsto  | 1 cibule  | ½ kostky uzeného Tofu  | ½ kostky bílého Tofu  | trochu sojové omáčky  | 3 rajčata  | 1 paprika  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Závin – šneci:

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, papriku, sůl a chvilku podusíme. Dodáme nastrouhané bílé Tofu, které pokapeme troškou sojové omáčky, přidáme nastrouhané uzené Tofu a promícháme. Necháme vychladnout.
Polovinu těsta rozválíme natřeme kečupem, náplní a svineme. Krájíme nožem asi 1 cm proužky. Rozložíme na plech a pečeme.
Náplň II: můžeme obměnit kečup, nastrouhané sýry – eidam, uzený, niva smíchané dohromady.

Tofu se prodává ve všech prodejnách zdravé výživy!


Fotky receptu Závin – šneci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin – šneci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !