Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Závin z jogurtového těstíčka

fotka Závin z jogurtového těstíčka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Závin z jogurtového těstíčka:

30 dkg hladké mouky  | 25 dkg hery  | 1 ks bílý jogurt  |  jablka  |  skořice  |  strouhanka  | 4 lžice másla  | 1 vanilkový cukr  |  rozinky  |  ořechy

Postup přípravy receptu Závin z jogurtového těstíčka:

Z mouky, hery a jogurtu uděláme těsto, které rozdělíme na polovinu a necháme v chladu odpočinout 5 minut. Poté rozválíme na placku tvaru obdélníka, pomažeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou, nastrouhanými jablky, cukrem, skořicí, rozinkami a mletými ořechy a zabalíme. Opět potřeme máslem a pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.


Fotky receptu Závin z jogurtového těstíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin z jogurtového těstíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !