Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.07. 2019
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zázvorové dlouhé nosy

fotka Zázvorové dlouhé nosy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zázvorové dlouhé nosy:

250 g kandovaného zázvoru  | 250 g přírodních kešu oříšků - i zlomků  | 60 g přírodních celých kešu oříšků  | 30 g másla  | 4 lžíce citronové šťávy  |  kůra z 1/2 citronu

Postup přípravy receptu Zázvorové dlouhé nosy:

Všechny suroviny (kromě celých kešu oříšků na ozdobu) dejte do sekací nádoby mixéru a promixujte. Když je vše na drobné kousky a směs hrudkuje, je to ta správná konzistence. Ze směsi tvořte kuličky a skládejte na plech vyložený pečicím papírem. Širší konec kešu oříšku zatlačte do středu každé kuličky. Dejte ztuhnout do chladna. Přeskládejte do vzduchotěsné krabičky (můžete každý kousek dát do papírového košíčku) a uchovávejte v chladnu.



Fotky receptu Zázvorové dlouhé nosy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zázvorové dlouhé nosy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !