Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická hovězí pečeně

fotka Zbojnická hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zbojnická hovězí pečeně :

1 plát zadního hovězího masa (asi 500 g)  |  sůl  |  mletý pepř  |  česnek  | 60 g slaniny  | 50 g sádla  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Zbojnická hovězí pečeně :

Plát masa rozklepeme hodně do šířky, potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme, poklademe tenkými plátky slaniny, stočíme v ruládu a ovineme bílou nití. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dorůžova na sádle, přidáme ruládu, opečeme ji po všech stranách, podlijeme vodou a pečeme pod pokličkou. Při pečení ji obracíme, přeléváme šťávou a podléváme teplou vodou. Měkké maso podáváme s bramborovými knedlíky a s dušeným špenátem.


Fotky receptu Zbojnická hovězí pečeně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc