Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická jehla s uzeným sýrem

fotka Zbojnická jehla s uzeným sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zbojnická jehla s uzeným sýrem:

600 g hovězí svíčkové  | sůl  | pepř  | 140 g anglické slaniny  | 80 g červené cibule  | 120 g žluté papriky  | 120 g cherry rajčátek  |  olej na smažení  | 160 g uzeného strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Zbojnická jehla s uzeným sýrem:

1. Omyté a osušené hovězí maso nakrájíme na kostičky 2 x 2 cm. Kostičky osolíme a opepříme. Slaninu pokrájíme na plátky.

2. Očištěnou a oloupanou cibuli rozčtvrtíme, očištěnou papriku nakrájíme na větší kostičky. Omytá cherry rajčátka přepůlíme.

3. Na navlhčené, zaostřené špejle střídavě napichujeme maso, plátky slaniny a zeleninu. Špízy zprudka ze všech stran opečeme na rozpáleném oleji v pánvi.

4. Opečené špízy přendáme do pekáčku, podlijeme trochou vody a posypeme sýrem. V troubě při 200 st. Celsia zapékáme 15 minut. Podáváme s fazolkami restovanými na slanině a cibulce.


Fotky receptu Zbojnická jehla s uzeným sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická jehla s uzeným sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek