Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zbojnické vepřové maso

fotka Zbojnické vepřové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zbojnické vepřové maso:

500 g vepřového plecka  | 200 g anglické slaniny  | 100 g žampionů  | 100 g uzeného sýra  | 4 ks zelené papriky  | 3 ks feferonky  | 1 ks cibule  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce hladké mouky  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Zbojnické vepřové maso:

Maso pokrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Slaninu nakrájíme na proužky, uzený sýr na kostičky. Z paprik a feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme je také na proužky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm rychle opečeme. Přesuneme ho do zapékací misky. Na zbývajícím oleji opečeme slaninu a cibuli, přidáme žampiony a ještě trochu orestujeme. Tuto směs promícháme s nakrájenými paprikami, feferonkami a uzeným sýrem a navršíme ji na maso v zapékací misce. Přidáme několik lžíc vody, přiklopíme a pečeme v troubě, až je maso měkké.


Fotky receptu Zbojnické vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnické vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !