Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka s kyselým zelím

fotka Žebírka s kyselým zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žebírka s kyselým zelím:

4 vepřové řízky  | 500 g kyselého zelí  | 100 g slaniny  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 bobkový list  | 1 brambora  | 250 g kysané smetany  | 4 lžičky kečupu nebo 4 kousky kapie  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Žebírka s kyselým zelím:

Řízky naklepeme, osolíme a osmahneme z obou stran. Ve výpeku orestujeme nasekanou cibuli a kostičky slaniny. Přidáme prolisovaný česnek, zelí, bobkový list, pepř a necháme dusit. Když je zelí měkké, přidáme nastrouhanou bramboru. Řízky uložíme na vymazaný plech, na každý řízek dáme zelí a lžíci kysané smetany. Při 180 stupních zapečeme 20 minut.
Každou porci ozdobíme kečupem nebo kouskem kapie.


Fotky receptu Žebírka s kyselým zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka s kyselým zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !