Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želé s hroznovým vínem a mandlemi

fotka Želé s hroznovým vínem a mandlemi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Želé s hroznovým vínem a mandlemi :

750 ml bílého vína  | 3 hřebíčky  | 100 g cukru  | 500 g bobulí hroznového vína bez jader  | 10 plátků želatiny  | 70 g posekaných mandlí  | 125 ml smetany na šlehání

Postup přípravy receptu Želé s hroznovým vínem a mandlemi :

Rozehřejeme bílé víno, hřebíčky a cukr. Přikryté necháme 10 minut táhnout pod bodem varu. Mezitím omyjeme hroznové víno a necháme okapat. Několik bobulí necháme na ozdobu. Želatinu dáme nabobtnat do studené vody. Z vína odstraníme hřebíčky. Želatinu vymačkáme a rozpustíme ji v horkém víně. Do vína přidáme bobule hroznového vína a 50 g posekaných mandlí. Směs rozlijeme do 6 skleněných pohárů. Vložíme na 3 hodiny do chladničky, aby směs ztuhla. Ušleháme smetanu a želé jí ozdobíme. Posypeme zbývajícími posekanými mandlemi a hrozny.


Fotky receptu Želé s hroznovým vínem a mandlemi :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Želé s hroznovým vínem a mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !