Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želé z manga a mascarpone

fotka Želé z manga a mascarpone
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Želé z manga a mascarpone:

6 plátků želatiny  | 2 zralá manga  | 2 maracuji  | 1 balení vanilkového cukru  | 1 citron  | 1 zralá papája  | 150 g mascarpone  | 3 lžíce mandlového likéru  |  mletá skořice  | 1 lžíce sekaných pistácií

Postup přípravy receptu Želé z manga a mascarpone:

Namočíme želatinu. Oloupané mango rozpůlíme a vykrojíme pecku. Dužinu manga rozmixujeme a doplníme rozmixovanou maracujou nebo maracujovým džusem. Přimícháme mascarpone s mandlovým likérem, skořici, vanilkový cukr a citrónovou šťávu. Želatinu rozehřejeme na pánvi a poté ji vmícháme do ovocné dřeně. Ovocnou hmotu naplníme do nákypových formiček a chladíme zhruba 3 hodiny. Z rozpůlené papáje vybereme lžičkou semena a dužinu nakrájíme na plátky. Ztuhlé želé vyklopíme na dezertní talířky, ozdobíme papájou, mandlovým krémem a posypeme pistáciemi.


Fotky receptu Želé z manga a mascarpone:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Želé z manga a mascarpone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !