Použité suroviny receptu Želé z pomerančů s campari:
650 ml pomerančové šťávy (asi 8-9 pomerančů)
| 400 g cukru
| 100 ml Campari
| 1 balíček (25 g) Gelfixu extra
Postup přípravy receptu Želé z pomerančů s campari:
Z pomerančů vylisujeme šťávu a odměříme 650 ml. Nalijeme do hrnce, přidáme Campari a smíchaný cukr s Gelfixem extra. Uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme nejméně 3 min.
Hrnec stáhneme z ohně a z povrchu sebereme pěnu. Želé ihned nalijeme do pečlivě vymytých skleniček (až po okraj). Skleničky uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme do druhého dne stát. Uložíme do chladu.
Fotky receptu Želé z pomerančů s campari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!