Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelené fazolky s mletým krůtím masem

fotka Zelené fazolky s mletým krůtím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zelené fazolky s mletým krůtím masem:

400 g mražených zelených fazolek  | 300 g mletého krůtího masa  | 1 cibule  | 50 g másla  | 1 rajče  | 300 ml zeleninového vývaru  | 100 ml kysané smetany  |  sůl  | 1 lžička kukuřičného škrobu

Postup přípravy receptu Zelené fazolky s mletým krůtím masem:

Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mleté krůtí maso a mícháme asi 3 minuty. Podlijeme zeleninovým vývarem, osolíme a dusíme pod pokličkou. Po 10 minutách přidáme zelené fazolky a pokrájené rajče a dusíme dál. Ke konci vaření přidáme kukuřičný škrob rozmíchaný v troše vody a povaříme 5 minut. Nakonec vlijeme kysanou smetanu a už jen chvilku prohřejeme. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Zelené fazolky s mletým krůtím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené fazolky s mletým krůtím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !