Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelené suflé z kiwi

fotka Zelené suflé z kiwi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zelené suflé z kiwi:

8 ks kiwi  | 10 g želatiny  | 100 ml vody na želatinu  | 150 g krupicového cukru  | 200 ml smetany ke šlehání  | 200 g smetanového čerstvého sýra marscapone  |  plátky kiwi a maliny na ozdobení

Postup přípravy receptu Zelené suflé z kiwi:

Z papíru vystřihneme 6 proužků - asi 8 cm širokých a nastavíme jimi výšku připravených skleniček. Z vnějšku připevníme "límce" ke skleničkám pomocí lepící pásky.
Želatinu zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. Kiwi oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Přendáme do kastrůlku, osladíme a krátce povaříme.
Kastrůlek odstavíme. Přilijeme do něj želatinu a za stálého míchání jí necháme rozpustit.
Smetanu vyšleháme do tuha a promícháme se sýrem a kiwi. Směs rozdělíme do připravených pohárků a v chladu necháme ztuhnout.
Před podáváním opatrně sloupneme z pohárků límce. Dozdobíme čerstvým ovocem.


Fotky receptu Zelené suflé z kiwi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené suflé z kiwi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !