Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelenina po andaluzsku

fotka Zelenina po andaluzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Zelenina po andaluzsku:

400 g rajčat  | 100 g cibule  | 1 stroužek česneku  | 100 g zelených paprik  | 4 vejce  | 40 g oleje  | 2 lžíce smetany nebo neslazeného kondenzovaného mléka  | dle chuti: mletý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zelenina po andaluzsku:

Rajčata ponoříme do vroucí vody, oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme semen. Na kroužky rozkrájenou cibuli a proužky paprik osmažíme krátce na oleji, přidáme prolisovaný česnek, pokrájená rajčata a několik minut dusíme. Osolíme, zalijeme rozmíchanými vejci se smetanou nebo s neslazeným kondenzovaným mlékem, opepříme a na mírném ohni neecháme vejce ztuhnout. Podáváme s vařenými brambory, s bramborovou kaší nebo s chlebem.


Fotky receptu Zelenina po andaluzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelenina po andaluzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice