Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky

fotka Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky:

500 g krůtí řízky z prsíček  | 2 stroužky česnek  | svazek petrželka  | 3 lžíce slunečnicový olej  | 200 ml bílé víno  | 250 g ovesné zrno  | špetka sůl  | 1 cibule  | 2 mrkev  | 1 pórek  | 1/2 zelená, červená a žlutá paprika  | 1 lžíce olej na opékání  | špetka kari a cayenský pepř

Postup přípravy receptu Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky:

Na marinádu rozmačkáme česnek, posekanou petrželku a vše vmícháme do oleje s vínem. Maso nakrájené na nudličky marinujeme asi hodinu. Mezitím uvedeme do varu oves v 1/2 l osolené vody a 1/2 h vaříme pod bodem varu. Cibuli a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a papriky na nudličky. Maso krátce opečeme za stálého míchání na oleji, přidáme zeleninu, opékáme 10 min. a vmícháme oves. Ochutíme kari, cayenským pepřem.


Fotky receptu Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelenina s marinovanými krůtími prsíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !