Použité suroviny receptu Zelenina s mozzarellou zapékaná v sýrové pastě:
4 rajčata
| 1 velká cibule
| 1 žlutá paprika
| 1 červená paprika
| 1 malý pórek
| sůl
| pepř
| 150 g mozzarelly
| nahrubo nasekaná bazalka
| 1-2 lžíce olivového oleje
| Sýrová pasta:
| 1 vejce
| lžička hořčice
| 45 g másla
| 90 g hladké mouky
| 30 g čedaru
Postup přípravy receptu Zelenina s mozzarellou zapékaná v sýrové pastě:
Větší kusy cibule zprudka osmahneme. Zeleninu nakrájíme, smícháme s mozzarellou, cibulí, olejem a bazalkou, osolíme a opepříme a necháme odležet. Mezitím rozpustíme máslo, posypeme ho moukou, nastrouhaným sýrem a zalijeme rozšlehaným vejcem. Přidáme hořčici a mícháme do zhoustnutí. Krémovou pastou zalijeme zeleninovou směs a zapékáme v troubě při teplotě 200 °C.
Fotky receptu Zelenina s mozzarellou zapékaná v sýrové pastě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!