Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zeleninové lečo proložené masem

fotka Zeleninové lečo proložené masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zeleninové lečo proložené masem:

4 papriky  | 8 rajčata  | 400 g brambory  | 200 g zelená fazolka  | 200 g hrášek  | 1 mrkev  | 1 cibule  |  olej na pečení  |  sůl  | podle chuti: mletá červená paprika  | podle chuti vejce  | 400 g sekaná nebo salám

Postup přípravy receptu Zeleninové lečo proložené masem:

Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kousky. Na oleji usmažíme cibuli, dáme mletou papriku, zalijeme vodou a vložíme veškerou zeleninu (rajčata oloupeme), osolíme a dáme péct. Přidáme sekanou, salám či zbytek uvařeného nebo upečeného masa. Nakonec až je vše měkké zalijeme rozkvedlanými vejci a dáme na chvíli do trouby. Posypeme zelenou petrželí. Podáváme se zeleným salátem.


Fotky receptu Zeleninové lečo proložené masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninové lečo proložené masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !